Haigaa Sastamalassa

Koko kesän ajan ja osana Honkofest-monitaidefestivaalia Honkolan Laamakahvilassa on ajatuksia herättämässä Kiti Saarisen My Self-Made Wings -näyttely. Rea Lehtosen ja Kiti Saarisen runoihin yhdistyvät kuvat, haiku ja haiga, kutittavat mielen syövereitä. Lämpimästi tervetuloa!

Myynnissä runokuvateoksia My Self-Made Wings (2022) ja Variksen soolo (2020).

Honkofestiä vietetään Sastamalan Keikyässä, Honkolan kahden suuren koulurakennuksen tiloissa sekä Kokemäenjoen rannassa 23. ja 24.7.2022. Sitä isännöivät kulttuuri- ja kierrätyskeskus Perikuvan sekä Kulttuuriosuuskunta Perikuvan Kyllikki ja Jarmo Salo. Laamakahvila aukeaa kesäkuussa.

Omaleimaisten taiteentekijöiden potpuri kumpuaa teatterista, musiikista, elokuvista, kuvataiteesta, klovneriasta, sanataiteesta ja kuvanveistosta. Honkofestin taide-elämyksissä on valinnanvaraa kaikenikäisille.

https://www.honkofest.fi/

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *